Nu skapar vi en effektivare marknadsföring - För dig!

Brett utbud, inspirerande tips och effektiv shopping på dina villkor. Låter det för bra för att vara sant? Inte alls tycker vi!

Bra kvalitet på produkter och stort engagemang för dina behov har alltid varit viktigt för oss. Och vi vet att tid är värdefullt, särskilt för dig som företagare.
Därför pågår just nu arbetet med att utveckla en ny hemsida där du så småningom kommer att kunna granska utbudet, göra beställningar och ordna med layouten där det passar dig bäst - på kontoret, hemma eller på språng.

Första versionen kommer att lanserar den 26 september och erbjuder de grundläggande funktionerna för att du ska kunna komma igång och handla på webben hos oss. Allt eftersom kommer vi att lansera nya spännande funktioner, och nedan kan du läsa mer om vad nya meri.se kommer att erbjuda när allt är färdigt!

Spara tid

Nya meri.se utvecklas för att du enkelt ska kunna söka produkter och lägga beställningar. Med möjlighet att spara tryckprofiler blir inköpen mer tidseffektiv redan efter första gången.

För dig som redan har en webbshop kommer nya meri.se erbjuda en smidig lösning med ökad kontroll över dina inköp. Funktioner som att söka efter försändelser, se orderhistorik och plocka ut statistik är bra sätt att optimera din tid.
Inför första versionen kommer inte de befintliga webbshopskunder att flyttas över till det nya systemet utan kan i lugn och ro fortsätta lägga beställningar som vanligt. Vi meddelar er i god tid innan överflyttningen sker.

Få bättre koll på utbudet

Visste du att MERi har över 125 000 artiklar i sitt sortiment? Med nya meri.se kommer du att få bättre överblick på vilka produkter som kan hjälpa dig att lyfta ditt varumärke. Vi kommer från början att erbjuda drygt 53 000 artiklar från våra bästa leverantörer, och publicerar nya allt eftersom.

Bli en mästare på marknadsföring

Marknadsföring är bland det bästa vi vet, och efter 30 år i branschen har vi faktiskt lärt oss ett och annat. Därför kommer vi att dela med oss av intressanta artiklar, tips och intervjuer - allt för att du ska kunna bli en mästare på din marknadsföring.