Nu skapar vi en effektivare marknadsföring - För dig!

Brett utbud, inspirerande tips och effektiv shopping på dina villkor. Låter det för bra för att vara sant? Inte alls tycker vi!

Bra kvalitet på produkter och stort engagemang för dina behov har alltid varit viktigt för oss. Och vi vet att tid är värdefullt, särskilt för dig som företagare.
Därför har vi utvecklat en fullskalig e-handel där du kan granska utbudet, göra beställningar och ordna med layouten där det passar dig bäst - på kontoret, hemma eller på språng.

Den nya e-handeln kommer att lanseras den 26 september, och vi hoppas att du kommer att älska den lika mycket som vi gör. Om du har frågor kring vad den nya hemsidan kan erbjuda för dig så är du hjärtligt välkommen att kontakta någon av våra säljare.
Nedan får du tre handfasta tips!

Spara tid

Nya meri.se är utvecklad för att du enkelt ska kunna söka produkter och lägga beställningar. Med möjlighet att spara tryckprofiler blir inköpen mer tidseffektiv redan efter första gången.

För dig som redan har en webbshop erbjuder nya meri.se en smidig lösning med ökad kontroll över dina inköp. Funktioner som att söka efter försändelser, se orderhistorik och plocka ut statistik är bra sätt att optimera din tid.

Få bättre koll på utbudet

Visste du att MERi har över 125 000 artiklar i sitt sortiment? Med nya meri.se kommer du att få bättre överblick på vilka produkter som kan hjälpa dig att lyfta ditt varumärke. Vi kommer från början att erbjuda drygt 53 000 artiklar från våra bästa leverantörer, och publicerar nya allt eftersom.

Bli en mästare på marknadsföring

Marknadsföring är bland det bästa vi vet, och efter 30 år i branschen har vi faktiskt lärt oss ett och annat. Därför kommer vi att dela med oss av intressanta artiklar, tips och intervjuer - allt för att du ska kunna bli en mästare på din marknadsföring.