MERi söker kreativ SÄLJARE till huvudkontoret i Östersund.

Bland våra kunder finns flera av Sveriges största företag, organisationer, kommuner och statliga verk. Vi önskar därför att du har tidigare erfarenhet från försäljning med goda resultat i bagaget eller en stor egen drivkraft och en vilja att utvecklas inom försäljning.

Arbetsuppgifter
Arbetet är väldigt omväxlande, kreativt och roligt. Du ringer och tar emot inkommande samtal samt bokar besök till vårt fina showroom där du presenterar våra produkter.
Du sköter kontakten med våra kunder, skapar offerter samt orderhantering.

I tjänsten ingår bla följande arbetsuppgifter: orderregistrering, offertregistrering, regelbunden kontakt med våra nyckelkunder via telefon och besök och ett visst produktansvar. Du trivs med ett högt tempo och är inte rädd att lyfta luren. Du har en positiv inställning till att arbeta mot uppsatta mål och en stark vilja att uppnå resultat.

Om dig
Som person söker vi dig som har ett högt driv och fokus att uppnå goda resultat. Du har ambitionen att alltid vilja komma längre och lyckas lite bättre. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i din roll som säljare.

Företagsklimatet på MERi är positivt, nytänkande och framåtsträvande. Du kommer till ett företag med goda framtidsutsikter där du har möjlighet att växa i din roll som säljare. Vi söker dig som älskar att göra affärer.
Vi söker dig med mycket energi, servicekänsla samt med erfarenhet av försäljning.

Du är resultatinriktad och ser utmaningar som en drivkraft. Det är en klar fördel om du har varit i kontakt med innesälj tidigare men inte ett krav då din ambition och profil är det viktigaste för att lyckas bra och trivas i rollen som säljare på MERi.


Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: jobb@meri.se

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Sista ansökningsdag är den 20/8 2017