MERi tillhör de ledande profilföretagen i Sverige

Vår kunniga personal ger dig tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment av profilkläder, presentreklam, arbetskläder och friskvårdsprodukter.

Dessutom ingår tillhörande tjänster såsom märkning/förädling, logistiklösningar med bl a webbshop, kundlager, distribution etc. till mycket förmånliga priser. Inte minst viktigt är trygga leveranser i rätt tid till rätt leveransadress. Vi har ett etablerat samarbete och de bästa avtalen med de flesta leverantörer som har ett sortiment anpassat för vår marknad vilket gör att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och ändå hålla hög kvalitet både på produkter och tillhörande tjänster.

Vi har själva ett genuint intresse av att följa trender inom många olika områden och därigenom ständigt uppdatera vårt utbud. Vi har sedan 1996 haft flera av Sveriges större rikstäckande företag och statliga verk som kunder. Vissa av dem har varit kunder hos oss i flera avtalsperioder. Vi har en organisation som kan hantera allt från mindre order och enskilda större affärer till helhetsåtaganden från stora internationella koncerner..
Välkommen att kontakta oss!

Arbetssätt

MERi utgår från en arbetsmodell som bygger på ett kund och behovsorienterat arbetssätt. Det innebär att MERi genom arbetsmodellen identifierar den enskilda kundens behov genom att vara kreativa och rådgivande kan rätt produkter och tjänster rekommenderas, logistiken anpassas utifrån den enskilda kundes behov och uppföljningen borgar för en kvalitativ affärsprocess. MERi uppfyller kundens förväntningar genom att alltid vara pålitliga, engagerade och kreativa.

Vårt löfte till våra kunder
Pålitliga - Rådgivning, leveranstid, hålla löften, våra varor och tjänster håller hög kvalitet.

Engagerade - Positivt bemötande, behovsanalys, vi kommer med förslag och följer upp.

Kreativa - Vi löser utmaningar, nya idéer.

Vår affärsidé

MERi ska vara det första valet för våra kunder när det gäller tjänster och produkter för intern och extern profilering. Med lång erfarenhet, hög kunskapsnivå och kundanpassat sortiment arbetar vi för långsiktiga affärs- relationer. Verksamheten omfattar försäljning av profilkläder/märkeskläder, yrkes/arbetskläder, skyddsskor, presentreklam/premieprodukter, gåvor samt reklam och logistiktjänster.

Vår vision

"MERi ska bli Nordens bästa profil- och presentreklamföretag"