Gör din verksamhet synlig!


Med rätt profilprodukter skapar du utrymme för ditt varumärke i målgruppens vardag. Din verksamhet ska finnas där människorna som driver din affärsprocess finns. 

Vi på MERi kan erbjuda Sveriges bredaste sortiment av profilreklam såsom produktmedia, profilkläder och presentreklam.
Vi har ett etablerat samarbete och de bästa avtalen med de flesta leverantörer som har ett sortiment anpassat för vår marknad vilket gör att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och ändå hålla hög kvalitet både på produkter och tillhörande tjänster.

Prata med oss så hjälper vi dig att välja rätt produkt och ge dig kreativa förslag.

Profilkläder & Presentreklam

En tablettask kan skapa varumärkespositionering för en stund. En väska eller tröja kan skapa position i åratal. Dagens mode bottnar mycket i snygg, sportig märkning.
Men vad är det egentligen som skiljer den där dyra pikétröjan i butiken från en profilerad pikétröja från MERi? I grunden är det bara varumärket och priset. I vårt breda sortiment hittar du i stort sett alla kvaliteter och passformar för pikéer och andra plagg.

Vi har även många av de varumärken som finns i butik samt ett oändligt antal produkter och leverantörer där vi har möjlighet att förse produkterna med märkning.
Några exempel på detta är: Salming, Tailor, Adidas, Musto, Dynamics, Safetex, Sandryds, Excursion, Bic, Jako och Segers.

Ett unikt medium
Det självklara målet med vår profilreklam är att det ska skapa positiva associationer genom den nytta de kommunicerar. Vårt medium är unikt i det avseendet att det har en nytta och ett värde, stort eller litet, för mottagaren.

Profilera ditt företag på alla fronter. Hitta praktiska och snygga profilkläder som dina medarbetare kan bära med stolthet och välj ut presentreklam som sprider en positiv bild av ditt varumärke. Vi på MERi hjälper dig genom hela processen!


Arbetskläder & Skyddsskor

I vår företagsbutik i Östersund har vi ett komplett lagersortiment av skydd- och arbetskläder, skyddsskor, handskar mm från Snickers, Jobman, Helly-Hansen, Craft, Bergans, Keen, Meindl mfl.

När man arbetar inom industri, bygg, service och vård ställs det stora krav på arbetsplaggen.
Vi är måna om att kunna leverera riktigt bra arbetskläder och samtidigt leverera riktigt bra exponering för ditt varumärke. Vår styrka ligger i att vi gör båda delarna.