Har du behov av specialdesignade reklamprodukter, premier, logistiktjänster eller andra lösningar speciellt anpassade för just Dig.

Med kreativitet, engagemang och pålitlighet som ledord, kommer vi att göra allt för att du ska bli nöjd. Som en av de största aktörerna i vår bransch har MERi genom åren utvecklats till ett av Sveriges ledande företag. MERi förser företag i Norden med både kundanpassade lösningar, integrerade i våra kunders affärssystem och enskilt utvecklade produkter eller hela kollektioner i egen unik, trendriktig design. Kontaker världen över säkerställer den mest kostnadseffektiva lösningen för våra kunder, oavsett uppdragets innehåll.

Att använda både kända och okända verktyg för att utveckla våra kunders effekt av vårt media är något som bidragit till vår position på marknaden idag. Vi älskar att lösa krävande uppdrag där vår kompetens och kreativitet sätts på prov och vi kan överträffa dina förväntningar. Kontakta oss och berätta om dina behov!


Lagerhotell - Effektiva & prisvärda logistiklösningar

Har din verksamhet vuxit ur kostymen, behöver du utöka lokalerna eller söker du en partner för distribution och lagerhållning?
Då är MERi din kompletta leverantör.

Ett lagerhotell fungerar som både tillfällig och permanent lösning för din verksamhet beroende på hur du vill förändra företaget i framtiden. MERi är din kompletta leverantör när du är i behov av lagerhållning, e-handel- och logistiklösningar. I vårt lagerhotell tar vi hand om, och ansvarar för, hela kedjan; från produktframtagning och lagerläggning till paketering och distribution.

Varje beställare kan få individuell behörighet till sitt lagerhotell, som motsvarar deras befogenhet att titta eller beställa ur det sortiment vi kommit överens om. Tillsammans med dig skapar vi en logistiklösning som anpassas till dina önskemål.


Specialdesign direkt från fabrik

Är du intresserad av produkter i egen design?
Lite större antal, längre leveranstid men lägre priser.

Kontakta oss så berättar vi mer.