Butik & Showroom | Östersund

Välkommen till MERi's högkvarter - med butik och showroom!

I vackra Östersund hittar du MERi's högkvarter med butik och showroom. Vår butik vänder sig i första hand till företag och entreprenörer och erbjuder ett välsorterat och fräscht sortiment där man enkelt ska kunna ekipera sig själv och sin personal. Förutom kläder från de ledande leverantörerna inom profil- och presentreklam så tillhandahåller vi även personligt skydd, fritidskläder och skor samt erbjuder tryck på produkterna medan du tar det lugnt med en kopp kaffe.

Vår lyhörda personal arbetar ständigt för att förbättra butikens sortiment, och utbudet styrs utifrån våra kunders efterfrågan. Genom kontinuerliga utbildningar inom material och yrkesspecifika lagkrav håller sig våra säljare uppdaterade för att kunna erbjuda dig bästa tänkbara service.

Vi vill att det ska vara enkelt att handla hos oss på MERi, och därför har vi generösa öppettider utan avbrott för lunch, och när du behöver trycka dina kläder snabbt så erbjuder vi Print on Demand och lagerhållning av dina transfertryck.

Utöver butiken så har vi även ett fräscht showroom där du kan botanisera bland ett stort utbud av profil- och presentreklam, allt för att du ska inspireras i hur du kan använda produktmedia som en framgångsfaktor i din marknadsföring. Skulle du inte hitta något som passar dig och ditt företag är det ingen fara, i MERi's sortiment finns över 125 000 artiklar - men bara en bråkdel visas i butiken. Därför finns alltid våra säljare redo att lyssna på dina behov och tillsammans kan ni arbeta fram verktygen för att skapa ett bestående första intryck i mötet med din kunder. Med över 30 års erfarenhet är det faktiskt något som vi är riktigt duktiga på.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kom gärna förbi så berättar vi mer om vilka möjligheter vi erbjuder!

Butik & Showroom | Östersund
Chaufförvägen 23, 831 48 Östersund | 063-55 61 00 | info@meri.se

Öppettider:
Måndag - Torsdag: 07:00-17:00
Fredag: 07:00 - 15:00
Lördag & Söndag: Stängt

Kom förbi spontant eller boka ett möte med någon av våra säljare så plockar de fram och presenterar produkter och tjänster efter era önskemål.

Showroom | Stockholm

Utöver vår fantastiska butik och showroom i Östersund finns även möjlighet att besöka vårt fina showroom i Stockholm. Ring eller maila någon av våra kollegor för att boka en tid - här hittar du kontaktuppgifter till vår kunniga och trevliga personal.

Showroom | Stockholm (Bokade besök)
Barnhusgatan 16, 111 23 Stockholm | 08-55 67 50 00 | info@meri.se

Ring eller maila för att boka ett besök.