Full Service Concept

Analys, idé & konkretisering, inköp & produktion, logistik och efterservice.

Vi på MERi arbetar för att ge dig som kund de bästa verktygen för att skapa ett bestående första intryck i mötet med dina kunder och en lösning som ger bäst effekt per satsad krona. Därför är det också viktigt att välja produkter som visualiserar ditt företag och varumärke på rätt sätt.

ANALYS
För att få fram profilprodukter som är väl anpassade för din verksamhet, ditt varumärke och dina möten så måste vi veta en del om hur ditt företag ser ut, hur ni jobbar och vart ni vill samt på vilken nivå ni vill lägga er profilering. Vårt första steg blir att göra en analys av ditt företag och vilka möten som företaget skapar under ett år.

IDÉ & KONKRETISERING
Med analysen som utgångspunkt tar vi fram ett förslag på hur din profilkollektion skulle kunna vara sammansatt och hur du skall använda dina profilprodukter. Vi kommer med ett förslag på hur vi konkret tror att du bäst kan integrera ditt varumärke i dina affärsmöten.

INKÖP & PRODUKTION
En stor del av vår kunskap är att hitta rätt produkter med hänsyn taget till behov, budget och andra variabler. Steget därefter blir hur produkterna skall märkas för att skapa maximal effekt och känsla. I dialog med dig tar vi fram fysiska prover på de profilerade produkter du valt. Vi lägger mycket stor vikt vid att de produkter vi tar fram via våra huvudleverantörer är producerade utifrån högt ställda etiska och miljömässiga krav.

LOGISTIK
Förutom att se till att leveransen kommer dit den skall på utsatt tid kan vi till exempel lagerhålla åt dig och skapa webbshoppar för onlinebeställning. Många av våra kunder har olika önskemål kring logistiken. Man kan till exempel ha verksamhet på flera håll och vill ha hjälp med lagerhållning och webbaserad beställningsfunktion, eller så vill man ha hjälp med förpackning och distribution i samband med till exempel en kampanj. Vi har hög flexibilitet och resurser att hjälpa dig med det mesta.

EFTERSERVICE
Kontroll och uppföljning av leveranser och snabb responstid när oväntade situationer uppstår. Viktigast i hela processen är att du känner att du får bra och mycket prisvärd service så att dina varumärkta möten flyter på friktionsfritt. Vi är noga med att följa upp och att finnas nära till hands om nya situationer uppstår. Snabb responstid är ett måste idag och vi vill vara bäst även på efterservice.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.