MERi söker Ekonomiansvarig

MERi är ett av Sveriges ledande profil- och presentreklamföretag och vi omsätter 75 msek med 20 anställda. Vi är ett av Sveriges största företag i vår bransch och har funnits sedan 1987. Verksamheten omfattar försäljning av profil/märkeskläder, yrkes/arbetskläder, presentreklam, premieprodukter, gåvor samt reklam och logistiktjänster. Vi är ISO9001:2015 / 14001:2015 certifierade och AAA ratade. Vi har kollektivavtal. Vår vision är att bli Nordens bästa profilföretag. Läs mer om företaget på meri.se.

MERi söker nytänkande ekonom till huvudkontoret i Östersund.


Vi på MERi är inne i en spännande förändringsresa och fortsätter att växa! Nu behöver vi dig som vill ansvara för vår ekonomiavdelning och driva den framåt. Du vill bli en nyckelperson som tar plats i MERis ledningsgrupp. Du är en person som ser positivt på den digitala utvecklingen. Att du har en erfarenhet inom ekonomi & redovisning är en självklarhet och det är ett stort plus om du arbetat i Pyramid affärssystem. Det är meriterande om du haft någon form av lednings/projektansvar tidigare. MERi erbjuder ett inspirerande arbete i ett ungt och drivet team.

MERi startade 1987 och är ett av de största företagen i Sverige inom presentreklam och profilkläder. Idag är vi 20 medarbetare som utgår från Östersund, våra kunder finns över hela Sverige och även inom EU.

För frågor kring tjänsten, kontakta:
Pär Johansson, delägare
E-post: par.johansson@meri.se
Tel: 070-321 71 23

Ställ din ansökan till MERi Henrik Wahlstedt, VD.
Maila CV och personligt brev till:
jobb@meri.se

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Sista ansökningsdag är den 14 december 2018.