MERi söker Utesäljare

Vi söker två drivna och handlingskraftiga säljare som vill vara med och lyfta MERi till nya höjder!


Om oss
MERi är ett branschledande företag inom profil- och presentreklam och med mångårig kunskap och erfarenhet är vi experter inom vårt område. MERi ska vara det första valet för våra kunder när det gäller tjänster och produkter för intern och extern profilering. Med lång erfarenhet, hög kunskapsnivå och kundanpassat sortiment arbetar vi för långsiktiga affärsrelationer. Verksamheten omfattar försäljning av profilkläder/märkeskläder, yrkes/arbetskläder, skyddsskor, presentreklam/premieprodukter, gåvor samt reklam och logistiktjänster.

Vår vision är att MERi ska bli Nordens bästa profil- och presentreklamföretag.

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli en viktig person i vår ambition att alltid sätta kunden i fokus. Det gör du genom att bearbeta befintliga kunder och söka upp nya prospekt. Hela Sverige är din arbetsplats men i huvudsak så kommer du att jobba lokalt och regionalt och utgå från vårt huvudkontor i Östersund. Du ingår i ett starkt team med utesäljare och här finns massor med stöd och erfarenhet att hämta för att du ska lyckas. Du ska genom proaktivitet och kundbesök analysera och förstå kundernas behov, såväl kortsiktigt som långsiktigt, för att kunna bygga vidare i på vårt erbjudande samt att utveckla en långsiktig kundrelation.

Tjänsten omfattar en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med hunger, vilja, iver och ambitioner som är prestationsinriktad, lojal och social. Säljerfarenhet och stort nätverk är fördelar men inga krav. Personliga egenskaper och rätt person är viktigare än ålder. Är du bästa säljaren men har ett jobb idag så har vi tid att vänta, men vi kommer att gå vidare så fort vi hittar rätt så vänta inte utan kontakta oss nu!

Är du världens bästa säljare så är jobbet ditt!
Välkommen till en trygg arbetsgivare i en fantastiskt rolig bransch!

Maila CV och personligt brev till: jobb@meri.se

För frågor om tjänsten kontakta Lars Hoväng, Affärsutveckling Sales.
E-post: lars.hovang@meri.se
Telefon: 070-511 70 30

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.