Höstmässa 2020

Stort tack till alla hundratals kunder som deltagit i vår digitala mässa, ni är fantastiska! Vi kommer behålla denna sida öppen ett tag till så att ni fortfarande kan kika runt på de olika leverantörernas produkter. Klicka på respektive leverantörs bild för att ta del av deras sortiment och erbjudanden. Tveka inte att höra av er på mail eller telefon om ni har någon fundering!


MERiCARD

MERiCARD Gåvokort är ingen vanlig gåva. Det är en gåva från någon som verkligen vill visa sin uppskattning. Den gläntar på dörren till det goda livet, spännande aktiviteter och stunder av välbefinnande. MERiCARD Gåvokort passar lika bra som säljpremie, födelsedagspresent, avtackningsgåva, sommarpresent som julklapp. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Sagaform

I mer än 25 år har Sagaform skapat svensk design, fylld med den fina känslan av att ge och få. De samarbetar med erkända formgivare för att ta fram väldesignade och funktionella produkter. Hos Sagaform finns lustfylld och innovativ design som är rolig att ge bort, få eller köpa själv. Presenter när du vill visa uppskattning. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

New Wave Mode

New Wave Mode ligger i Dingle, mitt i Bohuslän, och har 85 anställda. Från deras kontor och centrallager i Dingle försörjs hela Skandinavien och delar av övriga Europa med profilkläder av hög kvalitet. Även deras service håller högsta kvalitet, och det är den kombinationen som gjort att New Wave är ett begrepp bland återförsäljare av profilkläder. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Xindao

Xindao har över 25 års erfarenhet av att ta fram och producera profilprodukter och har stabila relationer med fabriker i Kina. De designar funktionella produkter som skapar värde för givaren och uppskattning hos mottagaren. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Sandryds

Sedan starten 1991 har Sandryds sett till att tusentals människor kunnat klä sig snyggt, funktionellt och enhetligt på jobbet. Genom deras varumärken South West och Smila erbjuder de ett modernt och konkurrenskraftigt sortiment av arbetskläder, allt från enkla bas t-shirts till genomarbetade arbetsbyxor. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Texstar

Texstars sortiment präglas av omsorg om detaljer, modern kroppsnära passform där allt finns för både män och kvinnor och en färgmatchad kollektion i fem basfärger. Oavsett om man arbetar ute på fältet, i butiken eller på lagret så ska våra matchande arbets- och profilkläder ge ett snyggt, enhetlig intryck. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Textilgrossisten Hefa

Textilgrossisten Hefa är en leverantör av profilkläder, yrkeskläder och väskor. Deras fokus ligger på att ge dig som kund en leverantör med stort engagemang och ett brett utbud av kläder och väskor. De levererar till återförsäljare över hela Skandinavien och Europa. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Vinga of Sweden

Vinga of Sweden är grossist av heminredning och outdoorprodukter där de tillhandahåller ett brett sortiment med allt från köksredskap, bäddset till inredning och gåvokort.

Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Vinga Giftcard

Vinga Giftcard erbjuder produkter, upplevelser, delikatesser och välgörenhet. Snabba leveranser med stor valfrihet på både kort och gåva där mottagaren själv väljer vad den vill ha - smidigt och enkelt!

Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

D&J Frantextil

D&J har nöjet att erbjuda ett mycket brett sortiment av funktionella och estetiska produkter. De arbetar kontinuerligt med att bredda deras sortiment och göra det ännu intressantare för dig som kund. I dagsläget är det framför allt sex starka varumärken som kompletterar varandra och ger många valmöjligheter. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Karamello

Karamello har 25 års erfarenhet av konfektyrmarknaden och har som mål att alltid leverera produkter av högsta kvalitet till sina kunder. För att skapa denna goda upplevelse har de valt ut godis som förpackas i klassiska och kreativa förpackningar. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Orrefors

Världen över förknippas Orrefors med unika glasföremål, konstglas och bruksglas som gör vår vardag lite vackrare. Hos dem hittar du allt från vinglas, skålar, champagneglas, whiskyglas till lampor och andra vackra glasföremål.

Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Headwear

Headwear är leverantören med marknadens bredaste sortiment av kepsar och mössor. Hos dom finner du 100-tals olika lagerförda modeller likväl som ett stort urval av förädlingstekniker. De hjälper dig att hitta rätt produkt och tar fram skisser med önskad design.

Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Toppoint

Toppoint för ett brett sortiment av "hårda" profilprodukter som t ex pennor, USB-minnen, golfbollar, logotops, men också tekniskt avancerade hemelektronikprodukter. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.

Craft

Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Klicka på bilden för att ta del av presentationen.