MERiCARD

Presenten för alla tillfällen - en gåva med produkter och upplevelser!

Vad är ett MERiCARD?

MERiCARD Gåvokort är ingen vanlig gåva. Det är en gåva från någon som verkligen vill visa sin uppskattning. Den gläntar på dörren till det goda livet, spännande aktiviteter och stunder av välbefinnande. MERiCARD Gåvokort passar lika bra som säljpremie, födelsedagspresent, avtackningsgåva, sommarpresent som julklapp.

Den smartaste gåvan

Genom att använda MERiCARD gåvokort kan du vara säker på att din gåva kommer bli uppskattad - och komma fram i tid. Beställ dina kort hos oss i god tid så är du säker på att dina nära och kära hinner få dem utan stress. Mottagaren väljer sedan sin gåva ur vårt breda produkt- och upplevelsesortiment. Vi levererar den valda gåvan inom 7 arbetsdagar.
Och visst vet du om våra tillval? Läs mer nedan om vad vi mer kan hjälpa till med!

Med smidiga tillval

Vi vet att det kan bli bråttom ibland. Vissa gånger måste gåvor skickas med ilfart och i andra fall kanske det är bäst att inslagningen har skett i förväg. Oavsett önskemål vill vi hjälpa dig så du kan skicka just din gåva utan onödiga krångligheter eller förhinder.

EGEN HÄLSNING
Gör ditt kort mer personligt med tryck av en egen hälsning och med er logotype. Vi kan även trycka din namnteckning.

HEMSIDA
Du får en egen startsida med personlig hälsning efter inloggning. Lägga in din logotype och namnteckning.

KUVERTERING
Vill du ha korten kuverterade så gör vi naturligtvis det åt dig.

DISTRIBUTION AV KORT
Vi packar och distribuerar dina kort direkt till gåvomottagarna. Skicka över adresser och önskemål så ordnar vi resten.

PAKETERING AV KORT
Har du önskemål om att få korten paketerade t.ex. i paket, kontakta oss för mig information och prisuppgifter.

Med både produkter och upplevelser

Att visa sin uppskattning med en gåva kan göras på många olika sätt. Vi väljer att sätta mottagaren i fokus och erbjuder därför inte bara ett brett produktsortiment från kvalitetsleverantörer utan går ett steg längre. Utöver våra produkter finner du en mängd olika upplevelser och äventyr som passar stora som små, både i äventyrsparker och natur.

Läs mer här

Klicka här för att se utbudet av gåvor och lösa in kortet
Demokod 200: DEMO200
Demokod 400: DEMO400
Demokod 400 Plus: DEMO400PLUS
Demokod 600: DEMO600
Demokod 800: DEMO800
Demokod 1200: DEMO1200
Demokod 1600: DEMO1600
Demokod 2000: DEMO2000

Klicka här för att köpa MERiCARDJULGÅVA OCH TILLFÄLLIGA SKATTEREGLER FÖR 2021
Julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 500:- inklusive moms. Under 2021 har Skatteverket beslutat om en extra tillfällig skattefrihet för gåvor upp till ett värde på 2 000:- inklusive moms som arbetsgivare kan ge till sina anställda. Detta ger ett utrymme på 2 500:- inklusive moms att ge gåvor och julklappar för.

JUBILEUMSGÅVA
Jubileumsgåva är en gåva till en anställd är företaget firar 20-, 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Värdet får inte överstiga 1 500 kronor inklusive moms.

MINNESGÅVA
Minnesgåva är en gåva av minneskaraktär som lämnas till varaktigt anställda i samband med att den anställde uppnår viss ålder (till exempel den anställdes 50-årsdag), längre tids anställning (25 år eller mer) eller när en anställning upphör. Minnesgåvor är skattefria om värdet inte överstiger 15 000 kronor och inte ges vid mer än ett tillfälle utöver när anställningen upphör.