För oss är varumärket det viktigaste som finns. Ditt varumärke!

Vi på MERi brinner för marknadsföring, och med rötterna i det Jämtländska näringslivet vet vi hur viktigt det är att sticka ut bland konkurrenterna. När du investerar i profilmedia så skapar du en marknadsföring som sträcker sig över lång tid. Därför är det också viktigt att välja produkter som visualiserar ditt företag och varumärke på rätt sätt. Vi på MERi arbetar för att ge dig som kund de bästa verktygen för att skapa ett bestående första intryck i mötet med dina kunder och en lösning som ger bäst effekt per satsad krona. Just därför har vi över 125 000 produkter från de ledande leverantörerna inom profil- och presentreklam.

Profilmedia - Din hjälte i vardagen

Utbudet av profil- och presentreklam är stort och innebär näst intill oändliga möjligheter till kreativitet. För oss är det viktigt att ditt val av produkter verkligen är en förlängning av ditt varumärke och skapar en röd tråd i din kommunikation.

MERi är ett branschledande företag inom profil- och presentreklam och med mångårig kunskap och erfarenhet är vi experter inom vårt område och en trygg marknadsföringspartner för dig som kund. Med utgångspunkt i din budget och målsättning finns vår skickliga personal redo att guida dig genom ett av marknadens bredaste sortiment av profilkläder, presentreklam, arbetskläder och friskvårdsprodukter. Dessutom ingår tillhörande tjänster såsom märkning, förädling och logistiklösningar med bland annat webbshop, kundlager och distribution

Specialdesign direkt från fabrik

När det kommer till kreativ marknadsföring så finns det tillfällen när dina idéer kräver något alldeles extra. Om du letar en produkt som inte finns i vårt standardsortiment så kan vi tillsammans med någon av våra tillverkande leverantörer ta fram en produkt som är unik för just ditt företag. Då är det endast fantasin som begränsar utbudet! Våra tillverkande leverantörer finns i både Sverige, Europa och Asien och vi hjälper dig att formge produkten, antingen själva eller i samarbete med en designbyrå.

En egendesignad produkt kräver lite större antal och längre leveranstid men ger dig en unik produkt till ett lägre pris.

Från tubsockor till branschledande i Sverige på 30 år!

MERi grundades 1987 av Anders Danielsson, Lars Hoväng, Pär Johansson och Stefan Danielsson, grundarna är fortfarande verksamma i företaget.

MERi började i liten skala med att sälja skoltröjor och tubsockor men utvecklades ganska snabbt till att blir en totalleverantör av produktmedia till små och stora företag.

"Det finns egentligen ingen enskild framgångsfaktor, men vi har alltid varit noga med kvalitet och att se till kundens behov. Om ett behov dök upp så såg vi till att lösa det, och på den vägen har MERi utvecklats till vad det är idag" Anders Danielsson, Delägare

Sedan 1996 har vi arbetat med flera av Sveriges större företag. Vissa av dem har varit kunder hos oss i flera avtalsperioder, vilket vi tycker är ett bevis på stor kundnöjdhet.

Vår affärsidé

MERi ska vara det första valet för våra kunder när det gäller tjänster och produkter för intern och extern profilering. Med lång erfarenhet, hög kunskapsnivå och kundanpassat sortiment arbetar vi för långsiktiga affärs- relationer. Verksamheten omfattar försäljning av profilkläder/märkeskläder, yrkes/arbetskläder, skyddsskor, presentreklam/premieprodukter, gåvor samt reklam och logistiktjänster

Vår vision

"MERi ska bli Nordens bästa profil- och presentreklamföretag"

MERi Textil & Reklam AB

Telefonnummer
063-55 61 00 | 08-55 67 50 00
E-postadress
order@meri.se
Adress
Chaufförvägen 23, 831 48 Östersund
Organisationsnummer
556291-2278
IBAN-nummer
SE64 9500 0099 6026 4503 9674