För oss är varumärket det viktigaste som finns. Ditt varumärke!

Vi på MERi brinner för marknadsföring, och med rötterna i det Jämtländska näringslivet vet vi hur viktigt det är att sticka ut bland konkurrenterna. När du investerar i profilmedia så skapar du en marknadsföring som sträcker sig över lång tid. Därför är det också viktigt att välja produkter som visualiserar ditt företag och varumärke på rätt sätt. Vi på MERi arbetar för att ge dig som kund de bästa verktygen för att skapa ett bestående första intryck i mötet med dina kunder och en lösning som ger bäst effekt per satsad krona. Just därför har vi över 125 000 produkter från de ledande leverantörerna inom profil- och presentreklam.

Specialdesign direkt från fabrik

När det kommer till kreativ marknadsföring så finns det tillfällen när dina idéer kräver något alldeles extra. Om du letar en produkt som inte finns i vårt standardsortiment så kan vi tillsammans med någon av våra tillverkande leverantörer ta fram en produkt som är unik för just ditt företag. Då är det endast fantasin som begränsar utbudet! Våra tillverkande leverantörer finns i både Sverige, Europa och Asien och vi hjälper dig att formge produkten, antingen själva eller i samarbete med en designbyrå.

En egendesignad produkt kräver lite större antal och längre leveranstid men ger dig en unik produkt till ett lägre pris.

Från tubsockor till branschledande i Sverige på 30 år!

MERi grundades 1987 av Anders Danielsson, Lars Hoväng, Pär Johansson och Stefan Danielsson, grundarna är fortfarande verksamma i företaget.

MERi började i liten skala med att sälja skoltröjor och tubsockor men utvecklades ganska snabbt till att blir en totalleverantör av produktmedia till små och stora företag.

"Det finns egentligen ingen enskild framgångsfaktor, men vi har alltid varit noga med kvalitet och att se till kundens behov. Om ett behov dök upp så såg vi till att lösa det, och på den vägen har MERi utvecklats till vad det är idag" Anders Danielsson, Delägare

Sedan 1996 har vi arbetat med flera av Sveriges större företag. Vissa av dem har varit kunder hos oss i flera avtalsperioder, vilket vi tycker är ett bevis på stor kundnöjdhet.

Samma suveräna service i nytt starkt varumärkeskoncept

Sedan 2020 är MERi medlemmar i branschorganisationen New Wave Profile som idag består av ca 70 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 fristående företag i övriga Norden. Samarbetet skapar nya resurser och en gemensam kunskapsbank som direkt blir till kundnytta. Det ger oss ytterligare kraft att utveckla våra tjänster, produkter och samarbete med dig som kund - att utveckla ditt varumärke.

Vår affärsidé

MERi ska vara det första valet för våra kunder när det gäller tjänster och produkter för intern och extern profilering. Med lång erfarenhet, hög kunskapsnivå och kundanpassat sortiment arbetar vi för långsiktiga affärsrelationer. Verksamheten omfattar försäljning av profilkläder/märkeskläder, yrkes/arbetskläder, skyddsskor, presentreklam/premieprodukter, gåvor samt reklam och logistiktjänster.

Vår vision

"MERi ska bli Nordens bästa profil- och presentreklamföretag"

MERi Textil & Reklam AB

Telefonnummer
063-55 61 00 | 08-55 67 50 00
E-postadress
info@meri.se
Adress
Chaufförvägen 23, 831 48 Östersund
Organisationsnummer
556291-2278
IBAN-nummer
SE49 6000 0000 0006 7451 3118