Solutions

Du behöver inte tänka på allt. Vi gör det åt dig!

Att bygga ett minnesvärt varumärke med profilmedia behöver inte vara svårt, men kräver planering och ett stort engagemang. Därför har vi utvecklat Solutions!

Solutions är ett strategiskt verktyg som tar ett helhetsgrepp på allt från produktval till märkning och distribution, allt för att lyfta ert varumärke och säkerställa en effektiv process.
Kärnan i Solutions utgår från att ert varumärke alltid ska stå i centrum. Genom en grundlig behovsanalys och rådgivning arbetar vi tillsammans fram rekommendationer på produkter och tjänster som säkerställer att er marknadsföring via produktmedia blir en förlängning av ert varumärke. Därtill anpassas logistik och distribution för smidiga leveranser på era villkor.

Webbshop

En kundunik webbshop är en viktig del av våra logistiklösningar och skapar en bra struktur och överskådlighet bland era utvalda profilprodukter. I webbshopen har ni ert sortiment tillgängligt dygnet runt och kan lägga beställningar online, när och var det passar er bäst. Om ni har kontor eller butiker på flera orter säkerställer webbshopen en enhetlig profil för hela företaget, oavsett geografisk placering.

Distribution

I våra logistiklösningar tar vi hand om, och ansvarar för hela kedjan; från produktframtagning och lagerläggning till paketering och distribution. Utifrån era behov och önskemål kan vi erbjuda två typer av upplägg; Lagerhotell eller Print-on-demand.

Lagerhotell

För extra snabb distribution till era kontor och butiker erbjuder vi ett Lagerhotell där vi lagerhåller ett sortiment av märkta produkter till er. När ni sedan lägger en beställning så skickas produkterna till er inom några dagar.

Print-on-demand

Print-on-demand är ett mer kostnadseffektivt alternativ där vi märker era produkter efter att ni lagt en beställning. Produktionen sker utifrån ert sortimentsurval och enligt era grafiska riktlinjer, och då alla beslut redan är fattade så skapar vi en effektiv process och ni behöver inte binda kapital i ett färdigmärkt lager.